سرطان

سرطان

 ‍#سرطان

اولین کار در پیشگیری  سرطان کاهش جدی سردیجات و ایجاد گرماست، با گرمیهای لطیف و ملایم  که همان صفرازاها می‌باشد.

طبق تحقیق، در جوامعی که از سردیجات بیشتر استفاده می کنند پراکندگی سرطان بیشتر است )مثل ایران.
بخش اعظم غذای ایرانیان را ماست،دوغ،نوشابه جات،گوشت گاو،سوسیس و کالباس،شیر پاکتی،پنیر،گوجه،رب گوجه،سیب زمینی و شکر سفید تشکیل داده و این تغذیه یعنی خطر جدی بروز سرطان.

 از موارد خوب این صفرازاها عسل ،خرما(در شهرهای غیر بومی خرما بیشتر از سه و نهایتا پنج عدد در روز مصرف نشود) ، ارده کنجد،روغن کنجد وکنجد می باشد.
و سبزیجات گرم،میوه جات گرمی بخش.بذرهای گرمی بخش زیادی داریم که میتوانید در برنامه غذایی طوری قرار دهید که گرمی غذا بیشتر از سردی آن باشد.

نظر بدهید